Hoe een nieuw beeldvenster maken met 4 camera's.

SmartClient Weergave balk

Tabblad LIVE

Rechtsboven de huidige beeldweergaven de knop INSTELLINGEN

SmartClient Weergave knopInstellingenWit

De menubalken worden oranje

In WEERGAVEN kies Gedeeld/mijnGroep/

SmartClient Weergave 5

Druk op Nieuwe Weergaven

SmartClient Weergave knopNieuweWeergave

SmartClient Weergave 2

Kies formaat 4:3 en kies quadbeeld 2x2

// Je beeldscherm is 16:9, je camera's zijn 16:9 maar het quadbeeld 2x2 in formaat 16:9 is geen optie bij SmartClient.

// Smartclient wijzigt de afmetingen van de beeldstream volgens het beschikbaar beeldkader.

Geef de nieuwe weergaven "Nieuwe weergave (2 x 2)" een naam.

Druk op het potlood om de naam te wijzigen.

SmartClient Weergave 3

In Systeemoverzicht, vouw de Server uit.

Sleept vier camera's uit de kolom links naar het raster rechts

SmartClient Weergave 4

Druk op de oranje knop INSTELLINGEN om te bewaren en terug te keren naar LIVE

SmartClient Weergave knopInstellingen