De webbrowser applicaties van onze Digitale Videorecorders (DVR) of onze Netwerk Videorecorders (NVR) werden ontwikkeld nog voor de verschijning van Windows 8 of Internet Explorer 11.

Om reden van "beveiliging" worden niet alle functies van onze DVR/NVR geladen.

Krijg je een volbeeld maar geen quadbeeld, of krijg je helemaal geen beeld; dan kan u de oplossing hieronder vinden.

De onderstaande stappen hebben me 3 avonden gekost. Microsoft heeft aangeboden de kosten te vergoeden

Het Probleem. Zoek de verschillen

VOOR   NA
  Probleem1 Fullscreen   Oplossing1 Quad

+ Tabblad ZOEKEN,
+ Quadbeeld,
+ Functieknoppen in de werkbalk onder het scherm

Voor u begint. Ben je een Administrator zoals begrepen door Windows 8 ?

Gebruikersaccountbeheer

Stap 1 : Surf naar http://xxx.xxx.xxx.xxxx:8080

Dit is het IP-adres van de recorder aangevuld met het poortnummer.
In ons voorbeeld http://192.168.1.194:8080
Login met ADMIN (hoofdletters)
Paswoord is 1234

Stap1 Inloggen

Stap 2 : Invoegtoepassing installeren

Stap2 InvoegtoepassingInstalleren

Stap 3 : Gebruikersaccountbeheer

Stap3 Gebruikersaccountbeheer

Stap 4 : Instellingen voor Gebruikersaccountbeheer

Stap4 InstellingenVoorGebruikersaccounts

Stap 5 : Wachten op 192.168.1.194

Stap5 Wachten

Stap 6 : Internet Explorer 11 als administrator uitvoeren. Ook al bent u een Administrator begrepen volgens Windows 8.

Stap6 AlsAdministratorUitvoeren

Stap 7 : Surf opnieuw naar http://xxx.xxx.xxx.xxx:8080 (ofwel http://192.168.1.194:8080 in ons voorbeeld)

RegTrustSite Control van CBC Co Ltd installeren

Internet Explorer - Beveiligingswaarschuwing

Stap7 AciveXInstalleren

Stap 8 : Invoegtoepassing Installeren : WebViewer Control van CBC Co Ltd.

Stap8 InvoegtoepassingInstalleren

Stap 9 :WebViewer Control van CBC Co Ltd installeren

Internet Explorer - Beveiligingswaarschuwing

Stap9 WebViewerControlInstalleren

Stap 10 : Windows Firewall Toegang toestaan

Stap10 WindowsBeveiligingsmelding

Stap 11 : Instellingen voor compatibiliteitsweergave

Stap11a InstellingenVoorCompatibiliteitsweergave   Stap11 InstellingenVoorCompatibiliteitsweergave

Voeg deze website toe en vink de opties onderaan weg

Stap 12 : Internetopties

Internetopties   Internetopties > Beveiliging   Internetopties > Beveiliging > Aangepast Niveau
  Stap12a InternetOpties   Stap12b InternetOpties   Stap12c ActiveXVragen

AciveX-besturingselementen en -invoegtoepassingen.

Elementen die Uitgeschakeld zijn veranderen in Vragen

Vragen staat Vrij © Lutgart Simoens