Milestone XProtect Express Plus gebruikt uPnP om poorten te openen in de Proximus BBOX3.

Je kan uPnP niet uitschakelen in de Proximus BBOX3.

Je kan uPnP niet uitschakelen in Milestone XProtect Express Plus R1 2019.

Een probleem ontstaat als je het IP adres wijzigt van de PC met Milestone. Proximus BBOX3 neemt deze wijziging niet op alvorens te herstarten.

Hoe verwijder je een uPnP poortforwarding in de BBOX3 ?

Dat kan niet. Er is geen delete knop.

Verbreek daarom de verbinding met de Milestone PC (kabel uittrekken) en herstart de BBOX3 modem zonder dat een uPnP client verbonden is.

Delete nu de uPNP regels in portmapping.

Sluit pas daarna de Milestone PC terug aan.

BBOX3 UPnP