Dahau SmartPSS V 2.0.2

Wat betekent Alapértelm.csoport ? Dat is Chinees voor mij !

Géén idee. Je hebt de SmartPSS geïnstalleerd op een Nederlandse Windows 10.
Het is inderdaad Chinese software.

SmartPSS Alapertelm

System Config / System & Language

Wijzig de taal English naar Nederlands.

Druk APPLY, druk SAVE en sluit de software met X. Ik herhaal : sluit de software met X. Zoniet worden de gewijzigde software paremeters niet bewaard.

Are you sure to exit application ? Druk OK

Wacht even en start SmartPSS opnieuw op. Ik herenaal ; wacht even. Zoniet krijg je een foutmelding dat de Application is running now 8

De knop LOGIN kreeg de naam BELÉPÉS

Gebruik Google Translate : Bélépés is Sloveens

Zou de software Sloveens met Nederlands hebben omgewisseld ?

Don't try it at home. Om een lang verhaal kort te maken; blijf bij het Engels.