Deactiveer Multicast in de Dahua VTO-2000A deurpost.

Plug je de VTNS1600 voeding in het bedrijfsnetwerk, dan gaan plots alle netwerk-lampjes heftig knipperen.
Een TCP/IP gebruiker verziekt de boel. Iets zorgt voor overlast.

Het is de VTO deurpost die aan het multicasten is.
Er is geen multicast menu beschikbaar in de VTO-2000A deurpost.
Via een omweg schakel je de multicast-functie uit.

In Internet Explorer ga naar http://192.168.1.110 (Dit is het default IP-adres)

Login de deurpost met admin/admin.

Voeg het IP-adres in 'Instellingen voor compatibileitsweergave'

In Internet Explorer typ volgende url :

http://192.168.1.110/cgi-bin/configManager.cgi?action=setConfig&Multicast.TS[0].Enable=false

Er verschijnt een webpagina met 'OK'

Dahua VTO2000A multicast