Mijn Telenet VERNIEUWD

Telenet17 1

Telenet wijzigde het platform dat toegang geeft tot de instellingen van de kabelmodem.
(EURODOCSIS 3.0 kabel modem-router).

De instellingen voor de inbelverbinding zijn nu bereikbaar via een andere weg.

Volg het pad

surf naar mijn.telenet.be. Je wordt afgeleid naar www2.telenet.be

Druk op Aanmelden

Telenet17 2

Het Telenet login scherm verschijnt

Telenet17 3

Login vergeten ? Probeer eens je Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.

Paswoord vergeten ? Je kan een nieuw paswoord aanvragen.

Gemakkelijk : Dat gebeurt niet meer met een email-link maar online op dit nieuwe platform.

Maar Opgelet ! : Het nieuwe paswoord wordt ook gebruikt voor de inbox. Pas ook de configuratie van het email-account aan op alle toestellen waarmee de klant emails ontvangt

Druk op Aanmelden. Het nieuwe dashboard verschijnt.

Het nieuwe dashboard

Scrol naar onder voorbij Administratie en Verbruik naar Internet.

Telenet17 4

Kies Je Thuisnetwerk om je wireless modem te beheren.

De pagina met Mijn Thuisnetwerk wordt geladen.

Telenet17 5

Druk op Modem Details. Deze knop verbergt de andere knoppen. Niet slim van Telenet.

Telenet17 6

De knop Expertinstellingen toggelt tussen Alleen Basisinstellingen.
Voorlopig geen expertinstellingen in deze modem.
Laat de Experinstellingen voor wat het is. Ga verder met Geavanceerde instellingen.

Druk op Geavanceerde instellingen.

Het scherm Wireless modem - Geavanceerde instellingen wordt geladen.

Telenet17 7

De recorder moet in de lijst van verbonden gebruikers (toestellen) verschijnen.
Telenet neemt de Naam van ons toestel niet over (geen windows toestel).
Je vindt je recorder terug aan de hand van het IP-adres of Mac-adres.

Kies het tabblad IPV4 Firewall & Port forwarding

De pagina met de Firewall instellingen wordt geladen.

Portforwarding

Telenet17 8

Voor Dahua recorder, met IP-ares 192.1678.0.2, vul de tabel aan zoals weergegeven in de afbeelding.

Druk op Wijziginen opslaan.

Even geduld & Wijzigingen opgeslagen

Controleer toch maar of de wijzigingen wel degelijk werden opgeslagen.

Gebruik www.yougetsignal.com om de portforwarding te testen.