Telenet

Geavanceerde instellingen

Het scherm Wireless modem - Geavanceerde instellingen wordt geladen.

Telenet17 7

De recorder moet in de lijst van verbonden gebruikers (toestellen) verschijnen.
Telenet neemt de Naam van ons toestel niet over ("&nbsp" ipv "mijnCamerasysteem" geen toestel met Windows besturingssysteem).
Je vindt je recorder terug aan de hand van het IP-adres of Mac-adres.

Opgelet : Telenet is into IPv6

In het IPv6 adres is een IPv4 adres verwerkt met subnet 192.168.0

Aanpassing in LAN-configuratie IPv4 subnet hebben geen effect in het IPv6 adres.

Telenet21 71 VerbondenGebruikers 1

Onze recorder gebruikt geen IPv6.
In IPv4 stellen we een vast IP adres. Bijvoorbeeld 192.168.1.20
Het IPv4 subnet in de Telenet modem passen we aan naar 192.168.1.1

Nougabollen ! Werkt niet.

Alle windows toestellen krijgen een IPv6 adres en een ingewerkt IPv4 adres in het subnet 192.168.0