Zonet een AXIS-Q1615-MK2 geupgrade.
De upgrade gaat vlot met de Axis Camera Manager, een Axis account en een internetverbinding.
De software zoekt de meest recente firmware upgrade op de server van Canon.

Het was even schrikken. De nieuwe camera heeft FW 5.20 de laatste nieuwe FW is 7.35.1.

De nieuwe firmware steekt de webinterface in een nieuw jasje.

Tijdens de upgrade verschijnt volgend leuk bericht :

Restarting
This could take a while. Take a break while you're waiting
WachtenOpJutemis 6

Ga even koffie halen. De Axis camera heeft echt veel tijd nodig om op te starten.

Gebruik Internet Explorer om verbinding te maken met de camera.
Type het IP adres in de adresbalk .... en wacht tot Sint-Juttemis.

WachtenOpJutemis 1

Een probleem dat met de nieuwe web interface nog niet is opgelost is de Windows Beveiliging die niet vooraan springt.

Het login scherm bevindt zicht achter de webbrowser.

WachtenOpJutemis 4

Verklein alle programmavenster op het bureaublad

WachtenOpJutemis 2

Nu kan je inloggen. Waarschijnlijk met root/root of admin/admin of admin/1234 :)