In Windows XP had je in Start een menu Opstarten.

Plaatste je daarin een shortcut van je Video Client Software en je programma startte automatisch op bij het opstarten van Windows XP.

In Windows 10 is deze functie verstopt.

Klik rechts op ico Windows10 en kies Uitvoeren.

ShellCommonStartup

Type in het venster Openen :

shell:common startup (opstartdirectory voor alle gebruikers in Windows10)

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUp

Windows 10 Nederlands C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Menu Start\Programma's\Opstarten

shell:startup (opstartdirectory voor huidig ingelogde gebruiker in Windows 10)

C:\Users\mijnUser\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs

Plaats in die directory de desktop-shortcut van het programma dat je automatisch wil opstarten.