Edit Port Triggering Rule

BBOX EditPortTriggeringRule

Dynamic DNS

Het is handig een eigen DynDNS in te stellen als het updaten van de recorder DDNS niet accuraat is.

Herstart de BBOX-2 zodat die een nieuwe WAN-IP adres krijgt. Nu kan je tot een dag wachten voor de recorder DDNS is aangepast.

Bij een BBOX-2 herstart weten de aangesloten clients niet dat het netwerk is gewijzigd.

BBOX ddns

DMZ Host

Gebruik bij voorkeur de BBOX-2 als modem (ADSL naar TCP/IP) en gebruik bijvoorbeeld een Linksys-router om uw netwerk te beheren.

De Linksys router word dan de DMZ Host. Alle cyberaanvallen gaan door de DeMilitarized Zone rechstreeks naar de Linksys router.

De Linksys router beheerd dan de Portforwarding.

BBOX dmz

NAT Virtual Server

BBOX nat VirtualServer